super exclusive gift box webkinz birthday gifts for girl child in india ago picasso coupon great gifts tweens krypteringsavgift telia digital tv

Vacature redactielid

TERECHT GESTELD IS LOOKING FOR YOU 👋📝

Heb jij affiniteit met schrijven en wil je graag buiten de college-uren om ook bezig zijn met de wereld van het recht? Dan zijn wij opzoek naar jou! Solliciteer nu voor redacteursfunctie bij Terecht Gesteld 2021/2022!

Over ons
Terecht Gesteld is het onafhankelijke juridisch faculteitsblad van de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 1968 verschijnt het blad elk kwartaal en is daarmee het oudste juridisch faculteitsblad van Nederland!

Werkzaamheden
Als redacteur voor Terecht Gesteld schrijf je artikelen over actuele onderwerpen binnen rechtsgebieden waar jouw interesse ligt! Je kan je eigen creativiteit volledig loslaten in spraakmakende juridische onderwerpen. Daarnaast is het een verrijking voor je cv! Je bepaalt zelf hoeveel tijd je kwijt bent aan Terecht Gesteld. Een uurtje per week kan voldoende zijn, maar meer kan natuurlijk ook!

Maandelijks schrijft één van de redactieleden een weblog en viermaal per jaar brengen we een gezamenlijk blad uit. Dit jaar zijn we volledig gedigitaliseerd. Dus alles is online te vinden op www.terechtgesteld.nl!

Enthousiast geworden? Solliciteer dan voor … door je motivatiebrief en je cv te sturen naar info@terechtgesteld.nl! Ook voor vragen over de functie kun je ons mailen.