medical products online coupon code christmas gift hot chocolate in a jar big apple pizza hobe sound coupons northside toyota chicago coupon garnier micellar cleansing water coupon neo handmade leather bags coupon code

Deze privacyverklaring is voor het laatste bijgewerkt op 12-01-2021

Op deze pagina tref je de privacyverklaring van Terecht Gesteld aan. Terecht Gesteld is statutair gevestigd aan de Oude Kijk in Het Jatstraat 26 (9712 EK) te Groningen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 41011096.

In onze privacyverklaring maken we duidelijk welke persoonsgegevens we verwerken, met welk doel we dit doen en hoe we deze verwerken. Deze informatie is van toepassing op het gebruik van onze website www.terechtgesteld.nl en verder contact bij een overeenkomst of samenwerking.

Bij vragen of verzoeken betreffende persoonsgegevens kun je contact met ons opnemen via info@terechtgesteld.nl of 06 – 39 12 30 16.

Waarom we gegevens verwerken

We verwerken persoonsgegevens om onze diensten uit te kunnen voeren en contact te kunnen onderhouden met klanten, partners, websitebezoekers, werknemers en sollicitanten. Ook analyseren we het gedrag van websitebezoekers om onze website te verbeteren. Hieronder volgen alle doeleinden van onze gegevensverwerking:

  • Onderhouden van contact via e-mail en/of telefoon;
  • Leveren van support en het beheren van onze producten;
  • Leveren van fysieke producten, zoals drukwerk of post;
  • Informeren over nieuwe diensten of wijzigingen binnen een dienst;
  • Afhandelen van betalingen en salarissen;
  • Personaliseren en afstemmen van nieuwsbrieven en andere e-mails;
  • Analyseren van gedrag op onze website om de website te verbeteren;
  • Voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals het verzamelen van gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte;
  • Naleven van onze algemene voorwaarden en waar mogelijk verbeteren.

Contact

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Indien je geen klant van ons wordt, dan bewaren we je gegevens tot een jaar na ons laatste contactmoment.

Het is mogelijk om je te abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuws, tips en informatie over onze producten en diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Het e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming gebruikt voor de lijst van abonnees. We bewaren de gegevens totdat je het abonnement opzegt.

Persoonsgegevens

Voor ons is het belangrijk dat wij persoonsgegevens kunnen verwerken. Dit doen we natuurlijk op basis van toestemming. Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en Achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Eenmanszaak of VOF: dan ook je bedrijfsnaam en vestigingsadres
  • Klantnummer

Bescherming persoonsgegevens

Jouw gegevens worden niet aan derden verkocht. Wij verstrekken persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze website of als wij dat wettelijk verplicht zijn. Dit is bijvoorbeeld nodig bij de hosting van de website.

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden die door een website op jouw internetbrowser (van uw computer, tablet of mobiele telefoon) worden geplaatst. Deze bestanden worden opgeslagen om het gebruiksgemak van de website te bevorderen.

Wij gebruiken functionele/essentiële cookies om de website goed te laten werken. Denk hierbij aan het onderhouden van jouw voorkeurinstellingen. Daarnaast maken we gebruik van Analytische cookies om te analyseren hoe onze website gebruikt wordt.

Jouw rechten

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien te wijzigen of te verwijderen. Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via info@terechtgesteld.nl.

Let op: wij moeten er zeker van zijn dat jij het bent. Daarom vragen wij je te legitimeren om ervoor te zorgen dat de gegevens niet bij de verkeerde persoon terecht komen.

Beveiliging

Bij Coo Digital is de beveiliging van persoonsgegevens enorm van belang. Om je privacy te beschermen, hebben wij passende organisatorische en technische maatregelen genomen.

Wijzigingen van privacyverklaring

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen. Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd op basis van interne veranderingen of nieuwe wetgevingen. Kijk voor meer informatie op autoriteitpersoonsgegevens.nl